Brug2006 lanceert BrugVB

Brug2006 is eind 2006 opgericht. Nu, november 2010, al weer 4 jaar geleden. In die tijd hebben we veel ervaring opgedaan met BIM en Virtueel Bouwen. Daarom hebben we nu besloten om onze dienstenpakket verder te optimaliseren. Wij zijn dan ook verheugd BrugVB bij u te kunnen introduceren.

BrugVB is een innovatief ingenieurs bureau dat gespecialiseerd is in Virtueel Bouwen. Door onze integrale benadering van het bouwproces middels BIM bieden wij onze klanten de mogelijkheid controle te houden op het ontwerp- en bouwproces.

Wij zijn een ervaren en betrouwbare partner in ontwerp- en bouwprocessen. Door het bouwproces al vroeg reëel te maken met BIM en Virtueel Bouwen kan de 'eerste keer bouwen' waarheidsgetrouw gesimuleerd worden. Knelpunten kunnen op deze wijze vroegtijdig worden aangepakt. Met als voordeel een soepeler en efficiënter proces. Met een no-nonsense mentaliteit en een innovatieve kijk op het nieuwe bouwen, streven we naar kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid!

U vindt er alles over op de website www.brugvb.nl. Ik nodig u van harte uit om eens rond te kijken. En zoals u van ons gewend bent, horen wij graag uw commentaar.

Brug: Samen slimmer in het bouwproces.

Plaats reactie

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Download gratis paper

Meer informatie